Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

192 reviews
  1. 8.8

    ligging

    September 2022 - Leo S. stayed in 3-Bedroom Villa with Seaview at Bahia

  2. 10

    De prachtige lokatie met geweldig uitzicht in een leuk 2-persoons huisje (uitzicht op baai en zee) op steenworp afstand van bar/restaurant en dan ook nog 20 meter van de voordeur een fijn zwembad met lig bedden en schaduw…. Wat wil je nog meer?

    September 2022 - Cor R. stayed in Lagoon Ocean Resort: Type C at Lagoon

  3. 8.4

    Heerlijke omgeving met voldoende activiteiten.

    September 2022 - Petrus B.

  4. 8.4

    Alles, opgehaald vanuit het vliegveld, boodschappen geregeld, huurauto beschikbaar, heel mooi apartement met een prachtig uitzicht over de baai, trap af en zwemmen/snorkelen, dichtbij andere stranden en leuke uitstapjes en restaurants en niet te vergeten de huisdieren als leguanen, hagedissen, krabben en prachtige vogels

    August 2022 - Martin v. stayed in 3-Bedroom Villa with Seaview at Bahia

  5. 8.7

    Ik vond het verblijf in Bahia zeer prettig. Fijn baaitje, goed personeel en vriendelijk en hardwerkend personeel Één ding neem ik zeker mee: “geen stress”. Jullie hebben volledig gelijk!

    August 2022 - Joost B. stayed in 1 Bedroom Apartment - At Sea - First Floor at Bahia

  6. 8.5

    De locatie is perfect. Je hebt bij Bahia een mooie baai waar je goed kunt snorkelen. Het restaurant bereik je door de trap naar boven te nemen. Heel fijn dat je er van alles kunt eten. Ook kun je er gaan duiken, dat hebben wij niet gedaan. Het snorkelen was al zo mooi. Verder is het een mooie uitvalsbasis om de westkust te bezoeken. Wij zijn naar de Christoffelberg geweest en naar verschillende strandjes. De kamers waren op orde. Alles wat je nodig hebt is er. Nette bedden, prima meubilair en goede handdoeken. Alles werd goed schoongemaakt.

    August 2022 - Bianca E. stayed in 2-Bedroom Apartment  at Bahia

  7. 9

    De prachtige en rustige ligging, het gemakkelijke bereik van strand en duikschool, alsook behulpzaamheid van het personeel en eigenaars.

    August 2022 - Robin C. stayed in 1 Bedroom Apartment - At Sea - Ground Floor at Bahia

  8. 9

    Excellent location, great apartments, the Lagun beach is awesome and great location for many daytrips.

    August 2022 - Jacob S. stayed in 4 Bedroom Apartment - At Sea - First Floor at Bahia

  9. 8.3

    Dat het dicht bij de baai ligt

    July 2022 - Jan W. stayed in 1 Bedroom Apartment - At Sea - Ground Floor at Bahia

  10. 8.9

    Prachtige woning met mooi terassen direct aan de oceaan. Gezellig, mooi gelegen bar/restaurant op loop afstand met heel vriendelijk personeel.

    July 2022 - Leon L. stayed in Lagoon Ocean Resort: Type F at Lagoon