Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

185 reviews
  1. 10

    Service is great. Apartment clean, this place is my perfect get away .!!!!

    January 2022 - Arlene H. stayed in Lagoon Ocean Resort: Type D at Lagoon

  2. 8.5

    De prachtige locatie en het vriendelijke personeel.

    May 2022 - Sander B.

  3. 10

    De bijzondere gastvrijheid en ligging. Zeer rustige omgeving. Mooie baai om te snorkelen, leuk intiem strandje. Gasten van de appartementen maken gratis gebruik van de strandligbedden. En er zijn diverse mogelijkheden voor logies. Wij zijn er nu voor de derde keer binnen anderhalf jaar. Er zijn apartementen met 1 sl.kamer en keukenhoek in de woonkamer. Aan twee! kanten terras. Dan zijn er grote appartementen boven de Diving Shop. En nog meer ruimte, met bijv. vrienden of familie bieden de twee grootste appartementen. Kijk maar op de website. Het strand beneden, trapje af of de heuvel, is zeer veilig voor kinderen. Wij raden dit sterk aan. Ik zei al dat het restaurant voortreffelijk is, en de vis komt van beneden van de vissers, rechtstreeks uit de zee.

    May 2022 - Pauli v. stayed in 1 Bedroom Apartment - At Sea - First Floor at Bahia

  4. 9.7

    Island and area are picturesque and the staff was all unbelievably friendly.

    May 2022 - John W. stayed in Lagoon Ocean Resort: Type F at Lagoon

  5. 8

    Het was echt dichtbij het strand. Appartement was erg schoon, lekkere bedden. Mooie plek voor een heerlijke vakantie.

    May 2022 - Margreet v. stayed in 2-Bedroom Apartment  at Bahia

  6. 7.7

    The vieuw, the lagune and the beach

    May 2022 - Ingrid L. stayed in Lagoon Ocean Resort: Type C at Lagoon

  7. 8.4

    Heerlijk rustig aan de mooie Playa Lagun. Wandelen naar de Tree of Life, dicht bij de Christoffel Berg, mooie duiklokatie, Als je van rust houdt dan is het een heerlijke plek.

    May 2022 - Barry d. stayed in 2-Bedroom Apartment  at Bahia

  8. 8.8

    The view and location was beautiful. We truly relaxed and enjoyed during our stay. We will return in the near future.

    May 2022 - Marelva L. stayed in Lagoon Ocean Resort: Type G at Lagoon

  9. 9.1

    Die Lage ist umwerfend. Das Restaurant ist Top! Immer frischer Fisch direkt vom Fischer!!

    April 2022 - Andreas S. stayed in Lagoon Ocean Resort: Type F at Lagoon

  10. 10

    Location is the best, great beach and also close to other beaches and attractions. Very helpful staff and room was clean as advertised.

    April 2022 - Rui C. stayed in Studio at Bahia